Den Matek
Anotace: Asi v 8 letech napsaná básnička pro mamku k jejímu dni.
Když je dnes tedy ted tvůj den matek,
chtěli bychom vážně říci,
že je to vlastně andělů svátek,
co úsměv má na líci.
Kytku plnou žlutých květů,
slavnostně ti předáno,
napiš tady přací větu,
/________________________/
tvé přání bude splněno.
Komentáře (2)
Komentujících (2)