Alfonso
Anotace: N-O, aneb mami , budu se vdávat!
Tak tohleto je ALFONSO.
Potkali jsme se
v Zaragoze!
Vyšli jsme si večer
na korzo
a posedět k černovlasé Róze...
Je „ušlechtilý a vznešený“,
taky se ti zdá,
že jo, mami ?!?
Cizí kluk na mě
jenom mrknul,
- a hned byl
„k boji přichystaný“!
Prý má příbuzné v Německu
a můžem tam
kdykoliv zajet!
Prapradědeček Adalfuns
odkázal mu prý
dům a háje!
Tak prosím,
nebuď nepřátelská
a nehledej u něj
cizí viny,
jen proto, že je
ze Španělska.
Můj Alfonso, víš,
– ten je jiný !
Komentáře (7)
Komentujících (7)