Jednoduší
Anotace: Nikdy nepochopím lidi, kteří nepřemýšlí.
Učíte se dobře
nebo to flákáte
a nebo končíte
v práci přesně o páté
Třeba o víkendu
někde paříte
líbáte jinou
pak k té své se vrátíte
Týden co týden
žijete stejné dny
nač o tom přemýšlet
radš chrápete k poledni
Jaký je život?
Co třeba dát za lásku?
Ani vás nenapadne
položit si otázku
Ptáte se zmateně
Nač o tom přemýšlet?
Tak klidný a plochý
je váš černobílý svět
Jen si tak žijete
bez velkého vzrušení
a vůbec vám nedojde
jak moc jste přízemní.
Komentáře (0)