Temperové vzpomínky
Chci zachytit na papír
tečku
skvrnu
barevný vír
tahy štětce malbu mění
na plátně se mění v snění
zachytit tu krásu živou
pohřbít s hmotou v ten čas němý
prozradí ti tou lví hřívou
na paletě mé myšlenkové bdění
linky
vlny
jemné čáry
divoce se mění v tvary,
aby našim očím ukázali
zda-li rukám
talent dali
Komentáře (6)
Komentujících (6)