Anotace: Depka se zas hlásí. Marcha jedna!
Ty jsi prodala kosti.... Ja zas zmenil sebe sameho.... smrt je draha obchodnice, ale kazdpopadne ma co nabidnout...
01.09.2007 15:06:00 | UNDEAD
Tedy tak teď nevím kterou chválit dřív...je to moc hezky napsané...líbí se mi.
a podpora od kozoroha 1 nemá chybu :-)
04.08.2007 21:54:00 | Rose.
Kdo podléhá depce,
ten je blízek Pepce!
Pozdě bude nařžíkat,
jestliže ho klepne snad!
Lepší trošku hříchu
smíchat s dávkou smíchu!
To koření sílu má,
zdravou mysl uchová!
Zruš se smrtkou kupní smlouvu,
vyzvedni své kosti z hrobu,
chrasti jimi vesele,
máš tu přece přátele!
04.08.2007 18:04:00 | Kozoroh 1