Markétko, já úplně brečím, ty jsi mi napsala básničku a já jsem na to přišla až teprve te´d...já tě mám fakt tak moc ráda, děkuji:)Vytisknu si ji a schovám,až do smrti smrťoucí ji budu mít mezi svými nejoblíbenějšími věcmi a tak budeš navždy se mnou...
Napíšeme, si, jo? zatím papa. Sunny
05.09.2007 09:34:00 | Sunny