Anotace: kdo ví, kam jdeme?
Velmi zdařilý nápad básně, ale forma? Něco ve mně křičí, tohle ne... Asi to bude tím, že nemám zrovna rád opakování, a číst čtyři stejná slova, mě fakt rozhodilo, což neopravil ani perfektní závěr.
Osud, věčnost, láska - někdy stejná slova
18.09.2007 13:25:00 | Manik