Lehce zavání dětskými říkankami, které mi mamka předčítala v dětství:o). Nevim, jestli to byl úmysl nebo ne, ale povedlo se. Je v přímém rozporu s tou depkoidní záležitostí o umírání, takže tleskám, i když nějaké ty mouchy by se vychytat daly...
06.08.2007 11:56:00 | Gina Rocca