For televize nova
Anotace: Zdraví Vás 007 :
Televize nova zdraví Vás super Jenda Cassanova :
Nádhernás bylas jako růžina,
Která se ze sna probouzí,
Líbá ji její rodná nížina,
Miláčku, doufám že tě okouzlí.
Pusu mi dej a unášet se nechej,
Větérkem krásným vášnivým,
Jen k mojím retům rychle spěchej,
Dotekem svůdným hřejivým.
Přečteno 419x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)