Žít jak chceme
Anotace: Ale jo,dovedeme!
Žít jak chceme
Až moje iluze naivní
rozpadnou se v prach
a všechna moje přání
rozplynou se v tmách
Až moje dětský sny
utopí se v bažinách
a všechny moje názory
projdou se po cestách
Až si budu v hrobě snít,
řeknu si,že snažila jsem světu
vepsat mu do tváře větu
že jak sami chceme dá se žít
Komentáře (2)
Komentujících (2)