Anotace: Když má člověk v sobě spousty pocitů, miluje, však tím i zrazuje své srdce a neví jak dál. Jen krátká báseň, ale výstižná.
no...já bych ti dal tak 90% našlápnuto dobře ale malinko chybí,trochu něčeho skrytého..
05.08.2007 22:22:00 | Kávový Poutník