Poslední kámen
Anotace: Začátek příběhu o jednom komplikovaném přátelství...
...
Dost bylo snahy
přítelem ti být
Chceš vabank hrát
nic nebo všechno mít
však sama víš
já nemoh' víc ti dát
Podám ti ruku
a ty
zpoza ostnatého drátu
nevíry své
poslední kámen
po mně hodíš
že usmál jsem se
málo snad
Tak hlavu skloním
a přes most planoucí
odejdu
tiše
do noci
Víš...
já měl tě rád
Komentáře (2)
Komentujících (2)