Rozhodnutí o poskytnutí propuštění
Anotace: jak napsal jistý recenzent: administrativní poetika..
Rozhodnutí o poskytnutí propuštění
se ještě nekoná, ještě nebylo doručeno
v kancelářích hluboko ve mně
je v kartotékách přeplněno
Rozhodnutí o poskytnutí propuštění
se ještě nekoná, ještě nebylo rozhodnuto
netknuté tiskopisy leží na hromadě
tak, jak to bylo dohodnuto
Rozhodnutí o poskytnutí propuštění
se ještě nekoná, se vždycky ještě nekoná
prázdné židle a stoly na úřadě
a kachlíkované chodby beze dna
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Sparhawk, simsa
Komentáře (1)
Komentujících (1)