Sladký sen
Anotace: I když, jaxe to vezme
Hrnek s čajem
Černym jak tér
A stejně hnusnym
A napůl ztracená lžička
Pár zmačkaných cigaret a
Vypálená sirka
Smutně kroutí hlavou
Malé zrcátko
Na něm cesta pro šváby
Vysypaná lupy cukru
A zrnky reality
Těžké smrk
A svět je zas
O něco hezčím místem..
..pro tělo bez duše
a pár hravých broučků
Komentáře (2)
Komentujících (2)