Na hrobě naspáno
Žila jsem pro dva muže
upsala jsem duši dvěma
oba v ruce bolesti nože
duše rozpůlena mezi dvěma
Jeden druhému bratrem
oba miluji, oba mě zraňují
stejnou písničku necitelnosti hrají
ačkoliv jeden druhému neoznámen
Verš lásky je marné znát
touha po životě
tomu je nutné se smát
když archanděl smete tě
Komentáře (1)
Komentujících (1)