Vánoce
Anotace: Do Vánoc je sice daleko ale proč si nepřipomenout tu atmosferu...
Vánoce
Přišla zima a padá sníh
santa už jede na saních
vpředu sobi a v zadu sáně
podívejte se na ně!
Nesou se vzduchem jak králové nebes
jedou loukou, polem i přes les
spěchají spěchají do naší vsi
už už je spatřili od souseda psi.
Donese všem dárků kupu
a naladí s námi sváteční notu
budeme zpívat že nesem Vám noviny
a děcka ve sněhu dělají koniny.
Svátky vánoční jsou nejhezčí
když po bytě voní jehličí
v troubě se peče jehněčí
a děti okolo skotačí.
Vánoce jsou všude kolem
nesou se lesem, loukou i polem.
Komentáře (0)