Černobílá
Anotace: Jen taková veselá hříčka.
Bílá vrána
jaký div!
Černým vránám na obdiv
osedlala na louce
černou ovci
nesouce
bílou vránu
jaký div!
Bílým ovcím na obdiv.
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Liv, Woski
Komentáře (2)
Komentujících (2)