bublina
V bublině z mýdla,
žil jsem si chvíli
svůj život paralelní,
v barevných odstínech,
jež zvedala se
Tvá hrud,
každý teď jinde
a přesto
jsme tolik stejní,
kdo chvíli tu
prožil..
..tak ten nás..
pak sudˇ...
duhové polibky
malin přesladkých,
a v koutcích
zahrádek
rosu spatříš snad,
jaké je kouzlo
v krocích Tvých
vratkých,
jak bolavé i sladké
může být,
navzdory osudu
někoho milovat...
Komentáře (2)
Komentujících (2)