Okna dnů
Už jsem je
tolikrát otvíral
vyvětrával pocity
ještě nejsou
ztrouchnivělá
pořád dobře dovírají
netáhne mi na smrt
Dívám se z nich
na venkovní lásku
co se pojí s mou vnitřní
mávám vlaječkami
s tvým jménem
směješ se na mě
a já zavírám okno
Vítej v mé noci, lásko
06.08.2007 10:39:00 | smudlinek
... jsi bohatá ... sama sebou ...
... vidíš jak za Tebe u Tebe ... LOBuju? ...
06.08.2007 10:03:00 | JardaCH