Anotace: Kdo z nás někdy nehrál šachy. Královská je to hra.
dědičnost.. a jejej.. to se mám nač těšit
07.08.2007 00:22:00 | Najlin
což kapavka.....sranda je vlk a houser v jednom
06.08.2007 23:23:00 | Lisa Kloboučková
šachovnice šachovnice řekni - nemám rudé líce? nebo to bude jen z proloudaných neděl.. dluho máme všici rudou prdel
06.08.2007 23:21:00 | Lisa Kloboučková
Už jen být tou figurkou v černobílým světě...
06.08.2007 15:39:00 | Severka
...zvolit správný tah, tak s tím mám opravdu problém!
06.08.2007 10:34:00 | ona
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?