V Tvém věku bude mít vznik této báseň jistě jinou příčinu, ale já v ní viděl přesnou paralelu mých unuděných hodin kdysi z gymnáziaSvět při nich získával druhou tvář - zábavnou, dobrodružnou, romantickou, skrytou. Já si na tyhle hodiny teď vzpomněl a za to Ti děkuji velmi :-).
13.08.2007 22:18:00 | Mallerick
... taky se půjdu namazat ... Pilsner Urquell ... ochranný faktor 12 ...
07.08.2007 08:00:00 | JardaCH
Prý nejlepší je na namazání stolní olej Lukana ???
Moc se ti povedla Kavec
06.08.2007 16:10:00 | kavec
Klona na obětování. Zrovna před chvílí jsem vyslechla přednášku o stínech :D
06.08.2007 14:20:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
... přál bych si jeden steak ... z grilovanýho Šmudlaklona ... na lásce s chilipapričkami ... "-)) Medium ...
Ne že bych to polosyrový měl tak rád, .... ale nemusí zase tak ten tvůj dvojník tolik trpět ... pro něco čeho si vůbec neužije ...:-))
06.08.2007 13:07:00 | HarryHH