Kostel v lesích
Anotace: na ruiny kostela anděl pad v lesích
Na ruiny kostela
anděl pad v lesích...
V základech křivolakých
stavím svůj svět
a každý architekt
mohl by závidět
jak pevně stojí...
ochráněn před větrem
košilkou z chvojí
Komentáře (2)
Komentujících (2)