Když odlétají...
Anotace: ...p.s. - Kagor je moldavské červené víno.
Nebe nebylo úplně domodra
a jen pár oblaků
zežloutlo v dálce...
/a večer shořelo
v červáncích.../
zvedl jsem hlavu
abych se na chvilku
odtrhl od tvých očí...
/ještě jsem cítil
tvůj polibek na spáncích.../
mimochodem ...
barva tvých očí
a nebe je stejná...
/a kolem bělmo
jako padlý sníh.../
v tu chvíli
desetitisíce špačků
se nebem klikatilo
podobné šroubovici DNA
a odlétalo
/jako když zesmutníš
a ztichne tvůj smích/
...tak na vás Špačci
kteří odlétáte...
tak na vás ptáci
lupiči třešní a hroznů...
Byla to věčnost...
než jejich celá rodina
zmizela k horizontu
a dopsala příběh
/ten krásný příběh
prázdnin letošních.../
Připijím na další léto...
připijím Kagorem...
slunce už zapadá
nad naším táborem...
Dobrou...
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (5)
Komentujících (5)