Mění se..
Pokoj plný vůně
zeleného čaje a rybízu
útulná pohovka
zakrytá jasným přehozem
..odpočiň si..
jiskření měkoučkých perutí
..osudy..
nitky tkané životem
..mění se..
s každým dalším uzlíkem
stejné otázky
..mohu tak žít..
s ní – bez ní
s ním – bez něho
rohový psací stůl
mrkne okem lampičky
..povídej..
šel bys kraj světa pro její střevíček
..ano..
..ne..
..a vlastně..
..proč..
Komentáře (10)
Komentujících (10)