Utopenci
Tečou mi oči -
- takhle po ránu
asi to bude cibulí
nebo od těch utopenců
v průhledné litrovce
od okurek
utírám si je do rukávu
- mezi tím -
Venku na ulici
rozplakal se malej kluk
Pro mě docela cizí paní
mu hubuje
ale on se zvedá
a utíká
pryč
prý na hřiště
chtěla bych být tou Janičkou
/nebo Petruškou?/
se kterou si tam bude hrát
Zatím mi je ale
jako těm utopencům
co spořádám sama
na gauči
při dojemným
milostným
filmu
Komentáře (3)
Komentujících (3)