I když je to asik o někom jiném, Levandulko, svým dílkem jsi vystihla jednu osobu, která mi ublížila a stále ubližuje. Dokonale to sedne, jen už asi nepůsobí na Liter.cz, abo možná, jen se skrývá, je mi to ale už jedno. Napsala jsi to skvěle a já Ti děkuji.
11.08.2007 15:14:00 | NikitaNikaT.