Anotace: Jsem tu jenom na chvilku a toto je už historie. Napsal jsem to třetí den po zákroku do mobilu. Nestačil jsem to sem dřív dát.
I já držím pěstičky a ať to šlape a sportuje! :-)) A nějakou super motivaci k tomu! Pááá
08.08.2007 14:17:00 | Dalimila
To nic,bobí,to půjde. Vratil ses trochu do dětských let /pouze s chozením/ a nemůžeš si pamatovat,jak to je těžké dělat první krůčky. Tak asi jako nyní. Ale každým dnem to bude lepší a lepší.Třeba o milimetr,ale lepší.Vydrž a když to bolí,zkus se usmívat. Zdá se ti to blbá rada,ale zkus to.Uvidíš,že to půjde líp. někdy se dá tělo ošidit.A dobrá nálada a úsměv dělá moc.
Ahoj-jsem s Tebou! Marie
07.08.2007 21:49:00 | s.e.n
Uf... hodně sil!!! A koukej sem napsat čerstvé novinky o svých dalších krůčcích... :-)
07.08.2007 09:12:00 | Levandule