Ještě ne
Anotace: Počkám v básních skrytá na tvé ano. Touho mých nocí.
Ještě mě nelíbáš
ještě nehladíš
ještě mou sladkost
neučíš se nazpaměť
Ještě se nechvěji
ještě nebrečím
rozumu neztrácím
poprvý - naposled
Ještě se bojíme
ještě nevíme
ještě jsme
příliš vzdálení
Komentáře (5)
Komentujících (5)