nevím, neporadím :( a po komentáři od Cecilky nemám odvahu psát cokoliv, vše už bylo řečeno :)
09.08.2007 09:49:00 | Sandra_T
Krůpěje rosy v trávě
a jejich zvonění...
zpěvavě převyprávět
i duhy jiskření...
Krůpěje rosy v trávě,
to, kde se slunce svit
do očí lidských láme...
pohledem prozradit...
Krůpěje rosy v trávě
pro tebe, "zázračný"...
lásku, co v srdci máme,
změnit v cit průzračný...
Krůpěje rosy v trávě...
chladí... a voní... víš...
zavři oči... a vnímej...
na rtech je ucítíš...
:o*
(Hynku... to se nedá, to se prostě nedá...)
07.08.2007 12:34:00 | Cecilka
Stačí přece jen představivost. A té ty máš dost.
Je to skvělá báseň.
07.08.2007 11:01:00 | Lucie Teru