Anotace: jednoho krásného letního děště sepsáno...
Hej člověče, díky za konetář, potěšil. Tak jsem mrkla, kdo že mě to takhle za letního odpoledne těší a jak tak koukám, zjišťuju, že píšeš dobře, člověče. Tohle se ti fakt povedlo a nemálo jiných taky, třeba ten blues a další. Psaní sdar a hodně inspirace...
23.08.2006 11:16:00 | Epona