hezky se to čte, neboť jsi použila hezké řazení rýmů, to teda jo, po týhle stránce a po stránce rytmu skvělé. ale použilas taky dost oprděnejch výrazů a celek nevyřazuje žádnou zajímavou myšlenku. takže mi to ve výsledku (kromě onoho hezkého pocitu ze skladby) nic nedalo.
10.08.2007 23:00:00 | grygaruv atelier