Mám Tě ráda
Mám Tě ráda moc a moc.
Znamenáš pro mě víc než dost.
Mám Tě ráda čím dál víc.
Chci býti s Tebou .. Víc už nic.
Svádíš mě svým úsměvěm.
Krásou, něhou, pohledem.
Jsem moc šťastná, že Tě znám.
Že Tě líbat smím.. Prostě, že Tě mám !
Komentáře (0)