O nebi a oživotě

O nebi a oživotě

Anotace: Nejak mi šly hlavou slova

Na louce sedím,
do nebe hledím.

Stromy řvou
a ptáci se rvou.

Srdce mi tluče
a do dálky kluše.

Mizí sním i světlo mé duše.
Já nechci už vidět vodu tak suše!

Košile bez límce,
žárovka v objímce.

Sklenka napůl rozbitá,
snad všechno ze mě vylítá.

Vidím hvězdy, vidím tmu,
já si hlavu nesetnu.

Chci dál pozorovat
a o sobě rozhodovat.

Lidi buďte sami sebou!
Autor Sebastian_13, 08.05.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel