I my kluci z "Uličky"
čutali jsme kuličky
vypoštěli draky,
soutěžili s mraky.
Z kuliček je dávno hlína,
jen vzpomínka nevzpomíná,
kam zmizely z draků hůlky
ba i od provázků špulky...
16.08.2007 15:32:00 | zzlatý
Byla to taková maličká duhová kulička...
(po té jsem vždycky toužila, Života hrou...)
09.08.2007 13:37:00 | Rybí_kost
Zrovna jsem na Tebe, sestřičko, myslela a šla se k Tobě podívat... a tu - hnedle nová básnička :-) Ale mám milión otazníků, prosím, písni mejlíka :-*
08.08.2007 08:45:00 | Levandule