Ať jsme si to četl, jak jsem si to četl, nebyl jsem schopen najít nic, co bych vytkl.
Dobrý nápad...
24.08.2007 15:51:00 | Radek Holomčík
Věř svému srdci,ne květinám,ty mají jiné kouzlo a trhat jim okvětní lístky je věčná škoda!:)
Odbočka,ptala si se na "Zázrak",najdi si jeho stránky a dozvíš se mnohem víc...! Je to užasný bojovník,který se rve o život co mu síly stačí,má můj hluboký obdiv!
09.08.2007 12:39:00 | sluníčko sedmitečné