Malování
V ruce mám štětec a paletu barev,
maluju život,
jen tak, jedním tahem.
Jak keltským uzlem provlékám mu smyčky,
zvláštní ornament
má tvar do hvězdičky.
Napravo, vlevo, nahoru a dolů,
začátek s koncem
setkají se spolu.
Ta hvězda září jak barvená duhou,
nestačí jedna
- maluju druhou...
Komentáře (0)