Na druhém břehu
Anotace: * POSLEDNÍ KÁMEN II * Původně neplánované volné pokračování. Aneb život je někdy houpačka...
...
Pozdě ti došlo
že jsem pryč
Však přece
Ohněm jsi prošla
nevzdala se řece
Pak zaslechl jsem
tvoje kroky v zádech
Mrazivé ticho
jen dvojí těžký nádech
A slova kovaná
ze slané oceli
zastřela rána
jak když vystřelí
To za námi se zřítil most
a snad
na druhém břehu
bolest nechal stát
Tak zkus se
jak dřív pousmát
já ještě pořád
Mám tě rád
Komentáře (2)
Komentujících (2)