Anotace: no, zase nenormální... ale snad... nevadí?
na chvilku ju vytiahni, ked nemozes inak..oddychni si a potom ju zas pekne zviň a bi sa! za svoje stastie! zelam, nech je ten boj uspesny! skvela basnicka!
09.08.2007 15:10:00 | gallatea
Proč by měla být nenormální, vždyť je v ní pravda, ledaže jsme všichni nenormální...a to vlastně může být ta ona pravda.
08.08.2007 23:33:00 | Lota