Říše snů
Anotace: Někdy není špatné trochu snít
ŘÍŠE SNŮ
Už zapadá slunce nad městem,
brzy se setmí,
pak přijde tma,
měsíc se se sluncem na obloze vystřídá
Teď je tu jen ticho
a ty čekáš,
co bude se Ti zdát
Ležíš,
zavíráš oči,
necháváš si zdát,
co doopravdy je nemožné
Jsi přeci v říši,
která nezná meze,
vše je zde povoleno,
jen jeden háček to přeci má
Po noci je tu den
a ty se v reálném světě zase ocitáš
Komentáře (0)