80% ze dvou důvodů - nesnáším téma " žiletka a já " protože je v dnešní době až moc používáno -náctiletými.
Ten druhý je, že mi tam pár slov nesedělo.
01.09.2007 18:20:00 | Eclipse
No po poeticke strance soudit nebudu..... Ale prozite je to vic nez dost.... A tvuj vek byva vzdycky o "zivot" Tak se snaz...
23.08.2007 20:25:00 | UNDEAD
moje vlastní skušenosti s žiletkou,jsou čistě higienické...Nikdy sem nemyslela na to že bych si timhle způsobem kazila nebo dokonce se pokoušela vzít život...
09.08.2007 20:44:00 | Anneli
Kéž by to bylo jen obrazné přirovnání... Smutné je to, že tohle se děje... Snad aspoň v tvém případě nebyla důvodem téhle básně osobní zkušenost?
09.08.2007 20:35:00 | mattoni.uz.neni