Anotace: Chodovská tvrz a Jaroslav Svěcený ve společnosti Jiřího Bárty a Marie Synkové ... těžko popsatelný zážitek
Možná se nezdá,ale hrát na hudební nástroj není jen tak,je to opravdu umění.A hrát na housle tak jako Jaroslav Svěcený nedokáže každý...škoda,že jsem to neslyšel! :-)
09.08.2007 09:42:00 | Chancer
Slysim tu hudbu znit, je cerstva jako rani rosa co na travu pada... je nadherna , krasna a mlada...
09.08.2007 01:48:00 | carodejka