rozdej všem kolem sebe kvítí
selduj pak, kdo s ním jak naloží
u někoho se plamenem vznítí
někdo je kamsy do kouta položí
ten však, kdo zastaví se ve svém spěchu
komu krása z lásky darovaného kvítí je nejdražší
jen ten, ten je hoden tvého dechu
doprovázet tě smí až na konec světa nejzašší
:)
08.09.2007 10:33:00 | niemante
líbí =)
jen nevím - s tím kvítím proti dýce... nějak se mi to už asi půl roku nevyplácí =(
23.08.2007 02:33:00 | Ágnes
Tohle dílko má hodně do sebe, je myšlenkové a stojí za to se nad tím pozastavit.
15.08.2007 12:09:00 | NikitaNikaT.
Je fakt dobra, ale todle nini zivot kurva, v zivote sou spis debilni veci, teda aspon u me. Jo a ty parchanti ktery prej mam nejsou asi moji.
13.08.2007 11:14:00 | Bukowski.