SEN skutečností
Anotace: skládaná pro Ondru
Večer,když usnu,
probudim se ze snu.
Ze snu,který je mi noční můrou,
už to není ten sen se strašlivou stvůrou.
Je to sen,kde je mezi námi konec,
prostě už nám zazvonil ten známý zvonec.
To ale neznáme,že Tě nemám ráda,
prostě Tě chci jen jako dobrého kamaráda.
Najednou zjišťuju,že to není sen,
že se to odehrálo za jeden den.
Mezi náma to prostě nejde,
ale doufám že kamarádství u nás vzejde.
P.S. Tak mě prostě chápej,
po jiný holce tápej!!
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: come-past
Komentáře (1)
Komentujících (1)