Asociace
Anotace: 9.8.2007, 7:35 - 7:53
Kdyby tak maminka viděla,
co jsem si dnes ráno oblíkla.
Holka, holka,
máš takovou hezkou růžovou halenku.
Cesta do práce,
můj rituál.
Alespoň to zelený tričko ladí s metalízou.
Český rozhlas 3 - kultura.
Jitka Válová vystavuje v Klatovech,
každý čtvrtek, dnes.
Oranžový metař zdraví z obrubníku,
chlubí se, že zlomil koště.
Paní z krámu čekají na závoz,
denně čerstvé kopretiny.
Naposled mi vázaly kytku pro dědečka.
Vrátila jsem ji,
vypadala jako pohřební.
A já chtěla žlutý růže na rakev.
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
Komentáře (5)
Komentujících (5)