Anotace: Jak by se mohlo zdát podle nadpisu,že je to zas nějaká zamilovaná...není...
Jaký žabaře!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
My se tam dostanem.Na 6pokus už to vyjde!!!!!!!!!Já jim věřím se s tebou klidně vsadím!Když postoupíme tak vymyslím básničku oslavující Spartu.Když ne,tak nějakou oslavnou napíšeš ty o slávii...bereš???Když říkáš že nemáme šanci,tak přece nemůžeš prohrát... ale Sparta se už asi nikam nedostane...Rosický vám dá 5gólů!
10.08.2007 17:32:00 | Hejňa