Zase pěkně od začátku
Anotace: věnováno osůbce, která už by měla utřít slzičky a uvědomit si, že má kolem sebe pořád lidičky, kteří by pro ni udělali první, poslední ... :))
Já vím,
Tvůj svět ztratil rovnováhu
a Ty jen v tichu posloucháš,
jak úlomky Tvého srdce padají k zemi,
zadupej je, tohle je za Tebou
poděkuj za vzpomínky
a pojď dál
ukážu Ti cestu,
když mi dáš šanci
nasadíme korunku minulostem,
ověnčíme pomník předešlejch dnů,
upustíme pár slz
/…nad jeho jménem…?/
napočítáme do desíti
nebo raději do sta,
necháme odbít půlnoc a otevřeme brány,
vejdi první.
A teď začneme
zase pěkně od začátku
Komentáře (1)
Komentujících (1)