Potlesk
Anotace: Potlesk všem autorům krásných básní.
Právě dneska na Literu,
četl jsem moc krásných básní,
to se člověk rychle, věru,
a velmi snadno krásně zasní,
Dneska ráno a ne prvně,
bylo mi smutno na duši,
však Vaše básně, tolik krásné,
slzy mé vždy osuší.
Děkuji Vám, že jste tady,
že tak krásně básníte,
všem Vám tady hodně Tleskám,
"Tleskám" psáno s velkým "T".
Komentáře (0)