Placení
Anotace: Zase mě něco napadlo
Lístek a na něm součet
našich zážitků.
Dělá to sumu velikou,
nechci to platit oklikou.
Ale peníze mi nestačí,
budu spát na pavlači.
Já zakousnu si vzpomínku,
jako děda z výminku.
Přikryju se touhou,
nebo chvílí dlouhou?
Mám hlavu plnou strachu,
to asi ležím v prachu.
Koukám na lidi,
oni mi závidí.
Ale co Ježíši?
Mé spaní v chýši?
Važte si toho co máte!
Komentáře (0)