Erethie
Anotace: Jaké jsou vaše názory?
Pohledy upřené
ruce sevřené
ticho hřbitova.
Pohledy upřené
ruce sevřené
v černém hábitu.
Stény slz
hlas
a černý blues
mě doprovazejí
do temnot zlých můz.
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Lady Carmila
Komentáře (2)
Komentujících (2)