Sny o šedých očích...
Anotace: zdál se mi podivný sen... a nejhorší na něm bylo, že byl úplně živý... a ty pocity z něj musely ven...
Pod polštář dám si
malý vltavín
pro sny
se zeleným leskem
šedých očí
ve skalách.
Tajemství se otevírá
až za hranicemi vědomí
a mně je líto
nerozkvetlých růží
hozených na led,
je mi líto blázna,
který se pro slabost
málem obětoval
trnům nemilosrdných zvyků,
horších než hromy,
krutějších než falešné sliby
obchodníka s deštěm,
co v noci přichází
a s ránem je zapomínán,
však nevyřízené účty
ničí přátelství
a možná,
že přijde i exekutor smíchu...
Komentáře (3)
Komentujících (3)